Zwembaden

Bij Art Pools baseren we ons voor onze zwembaden op drie belangrijke pijlers: integratie, duurzaamheid en gebruiksgemak. We presenteren een nieuwe generatie zwembaden. Een zwembad waarbij gebruiksgemak en comfort centraal staan, en dat samengaat met duurzaamheid en schoonheid.

Integratie

Met Art Pools willen we uw zwembad op een esthetische manier in uw tuin integreren. Geen standaard zwembad dus, maar een zwembad op maat, passend binnen het tuinontwerp met bijpassende verhardingsmaterialen en aansluitend bij de stijl van de woning en de tuin. Elke vorm is mogelijk en kan gecombineerd worden met uw trap naar keuze. Hierdoor kunnen we voor elke tuin of woning een passend zwembad aanbieden. Om uw nieuwe zwembad goed te kunnen visualiseren alvorens het er ligt, zetten wij ons voorstel voor uw zwembad in 3D. Zo kan u snel zien welke meerwaarde het voor uw tuin zal betekenen.

Duurzaamheid

Een monoblock zwembad op maat is mogelijk doordat het opgebouwd is uit PPC platen van 1 cm dik die in België verwerkt worden tot één geheel: uw monoblock op maat.

PPC is stabiel, uiterst hygiënisch en isoleert beter dan beton. Bovenaan wordt het bad steeds afgewerkt met een betonnen ringbalk, waarop randstenen verlijmd worden.

Uw zwembadafdekking zorgt ervoor dat uw bad op temperatuur blijft en zelfs warmte uit de lucht afgeeft aan uw water. Onze afdekkingen zijn eveneens uiterst duurzaam. Door hun opbouw uit polycarbonaat zijn ze hagelbestendig en kunnen ze personen tot 75 kg dragen.

Gebruiksgemak

Wij bieden onze zwembaden aan met de keuze uit twee soorten ontsmettingssysteem.

  • Klassiek systeem: Dit betekent dat het water automatisch ontsmet wordt door middel van chloor. Uniek hierbij is dat uw zwembad toegankelijk is via internet. U kan uw zwembad dus bedienen via smartphone, tablet of pc. Zo kan u ten allen tijde de temperatuur aanpassen of de waterwaarden controleren. Bijkomend voordeel is een uiterst laag chloorgebruik en chloorgevoel bij het zwemmen. De frequentiegestuurde circulatiepomp zorgt er bijkomend voor dat er tot 50% energie bespaard wordt in vergelijking met een klassieke zwembadpomp.
  • Biologisch systeem: Hier zorgt een combinatie van waterstofperoxide en koperionisatie voor natuurlijk zwemwater. Zalig zwemmen zonder chloor dus.

Bij de twee systemen staat gebruiksgemak voorop. U hoeft enkel regelmatig te backwashen (eenmaal per maand in het zwemseizoen), maar ook dit is automatiseerbaar.

Ik wil graag meer weten