Bio-zwembaden

Zwemmen in drinkwaterkwaliteit

Met onze biozwembaden willen we de looks van een zwemvijver combineren met alle comfort van een zwembad.

Looks van een zwemvijver

  • Onze tuinarchitecten gaan steeds op zoek naar een bio zwembad dat maximaal geintegreerd is in de tuin en passend is bij de woning.
  • donkere kleur van Polypropyleen zorgt voor een natuurlijk zicht en spiegelt zeer mooi de omgeving.
Biozwembad met donkere kleur van Polypropyleen door Art Pools
  • Integratie in de tuin: er zijn geen standaard maten. Hierdoor kunnen we u steeds het meest passende bad aanbieden dat een geheel vormt met zijn omgeving.
  • Veel afwerkingsmogelijkheden: zoals vermeld is alles maatwerk, ook de manier van skimmeren of overlopen kan dus aangepast worden volgens de wensen van de klant en de mogelijkheden van het perceel. Integratie in de tuin staat hier dus voorop.

Comfort van een zwembad

  • Door het biologische ontsmettingssysteem kan u zwemmen in drinkwaterkwaliteit. Dit systeem staat garant voor kraakhelder water zonder de toevoeging van chloor. Alle waterwaarden worden gemeten en bijgehouden. U hoeft enkel maar te genieten en dit zonder chloor.
  • Aangezien het water actief ontsmet wordt is er eveneens de mogelijkheid om dit bio- zwembad te gaan verwarmen tot een aangename 32 graden. De aansturing van de warmte pomp gebeurd eveneens via het ontsmettingssysteem en kan bovendien via gsm gevolgd en bijgestuurd worden.
  • Wanneer men voor verwarming kiest is het zinvol om het bio bad af te dekken met een rolluik. Echter deze afdekking wordt netjes weg gewerkt zodat u dit in open toestand niet kan zien en u dus de hele winter kan genieten van een natuurlijke waterpartij. Eens het voorjaar er aan komt kan u beslissen om te gaan verwarmen en wordt het rolluik gesloten. Zo kan u al vroeg in het seizoen genieten van warm zwemwater.

Ik wil graag meer weten